Godt at vide

Hjælp og information til dit kørekort.

Færdselsloven
Bekendtgørelse af færdselsloven, transportministeriet
Læs merewww.retsinformation.dk/eli/lta/2023/168

Rådet for Sikker Trafik
Rådet for sikker trafik arbejder for, at alle kan bevæge sig sikkert ud i trafikken. Uanset om du er til fods, på cykel, knallert eller i bil skal du vide, hvordan du passer bedst muligt på dig selv og dine medtrafikanter. Mål er færre dræbte og kvæstede i trafikken.
Læs merewww.sikkertrafik.dk

Dansk Kørelærer-Union (DKU)
DKU er den største brancheorganisation inden for kørelærerområdet. Når du som elev skal til at vælge køreskole, er en køreskole som er medlem af Dansk Kørelærer-Union et rigtigt godt valg. KennethKør er selvfølgelig medlem. Dansk Kørelærer-Union sikre sig at køreskolens undervisere løbende bliver opdateret på love og regler og dermed har et godt grundlag for at tilrettelægge undervisningen på lovlig og forsvarligvis.
Læs mere... www .dku.dk

Køreteknisk anlæg
Se video med Introduktion til køreteknisk anlæg i Viborg
Se video... ​motel-spar10-viborg.dk/introduktion-til-koereteknisk-anlaeg-i-viborg

Teoriklar
Teoriklar er Danmarks nok bedste webportal, hvor du kan få adgang til nogle af markedets bedste online teoriprøver af høj kvalitet. Teoriprøverne er bygget op på samme måde, som Færdselsstyrelsen bruger til de rigtige teoriprøver.
Læs mere… www.teoriklar.dk/

Online teoriprøver
Undervisningssystem til køreskoler, med prøver og videomateriale. Online generhvervskursus til selvstudie, med undervisningsvideoer og prøver. Teoriprøver, undervisningsvideoer og teoribog med oplæsningsfunktion. Læs mere... drive4you.dk/

Køreklar
Køreklar E-learning . Online undervisning og teoriprøver.
Læs mere… www.koreklar.dk/